Bara barnet?

Att fylla år har på senare tid inte varit särskilt speciellt för mig. När man var yngre var det givetvis jätteroligt men med åren innebär det bara mer och mer ansvar. Alla pratade ju om hur fantastiskt det var att fylla arton och få gå på krogen, och sedan var det tjugo som var så fruktansvärt speciellt. Men för mig har sådana saker inte spelat så stor roll och därav var de födelsedagarna heller ingen stor grej. Det var ungefär som nu - då jag fyller tjugotvå - fast nu har jag börjat noja.

Tjugotvå - halvvägs till fyrtiofyra, som i sin tur är halvvägs till åttioåtta, och som i sin tur är halvvägs till hundrasjuttiosex - men då är man förmodligen död och lyckligt ovetande om hur mycket ansvar den åldern skulle fört med sig.

Hittills har "den stora dagen" iallafall varit bra. Jag har till och med fått paket fast jag aldrig önskar mig något. Dessutom har jag fått träffat alla mina underbara kollegor över en lunch. Ikväll får jag finfrämmande och sen väntas - hör och häpna - krogen! Jajemen, Lillamonster ska göra stan osäker. Typ. Det blir förmodligen toppen. Jag kommer ju att omges av några av de som får det att dunka riktigt varmt i hjärtegropen.

Hurra för mig!


NEJ. Jag söker INTE hämningslöst sex...

Nu blir jag förbannad... Eller nä. Snarare skoningslöst rasande och ursinnig! Vad är det för jävla reklam de lägger ut på min blogg? MIN blogg! Snart börjar jag känna mig tvingad att skaffa en betalblogg för att hindra dem att publicera sådan här skit. Men å andra sidan skulle jag aldrig vilja stödja dem med pengar efter detta. Skärpning, blogg.se!
Jag har uttryckt mina åsikter gällande liknande föresteelser tidigare och tänker inte gå in på det igen just nu. Men jag finner detta skamligt, och jag tycker att samhällets och nutidens syn på kvinnor och sex överlag är rubbad. Tycker att detta bekräftar mitt betraktelsesätt ganska bra. Måste det skyltas med sex även på de mest oskyldiga sidorna? De som behöver en okänd människa att ligga med/titta på när denna ligger med någon annan vet nog var de ska leta... Och de letar förmodligen inte här anyways... Så vad är grejen?


Och med ens fick vi det bekräftat...De kunde väl åtminstone ha valt ett klyftigare citat?

Love addict.


RSS 2.0